Bert van Rijn

doos 1Zoals velen van jullie al weten is vliegvissen maar vooral het ‘vliegbinden’ sinds vorig jaar zomer een echte ‘passie’ geworden voor mij. Als software/websitebouwer maak ik per dag ‘veel kilometers’ op het internet (achter de computer zitten dus) en is het vliegbinden een leuke afleiding. Tijdens de Algemene vergadering werd gevraagd of er leden waren die foto’s van hun vliegdoos wilde insturen. Dankzij  de technieken die Gert-Jan, Mark en Bart,  tijdens de gezellige bindavonden op de club aanleren, ben ik (hoop ik tenminste) al aardig op weg naar het binden van de ‘perfecte vlieg’. Alhoewel ik mij realiseer dat de vliegen in mijn doos nog ‘verre van perfect’ zijn, vind ik het wel heel leuk om te laten zien hoever ik al gevorderd ben. Daarom hier een overzicht van mijn drie vliegdozen. (De grotere streamers o.a. voor het snoeken staan hier nog niet bij, misschien volgen deze nog).

doos4doos3doos2