Lid Worden

Voordat u lid wordt van onze vereniging raden wij u aan vrijblijvend een clubavond te bezoeken.  Wij zijn een laagdrempelige vereniging waar een ieder zich op zijn gemak voelt. Op de clubavond is altijd wel iemand van het bestuur aanwezig die u wegwijs maakt in de vereniging. Vraag gewoon aan de bar naar een bestuurslid.

Wanneer u besloten heeft lid te worden hebben wij van u een ingevuld aanmeldingsformulier nodig. Deze kunt u verkrijgen op de clubavonden aan de bar of u kunt het formulier downloaden van de site. Het ingevulde formulier kunt u inleveren op de clubavonden of per post versturen naar onze penningmeester. Tevens is het mogelijk het ingevulde formulier gescanned te emailen naar, penningmeester@weight-forward.nl met als onderwerp “lid worden WF”.

PDF versie:  Aanmelding – Infobrief 20231127

U ontvangt van ons een brief met betalingsgegevens. Na ontvangst van uw betaling bent u lid van de vereniging Weight Forward.

Het lidmaatschap bedraagt  EUR 60,00 per jaar en wordt gebruikt om de huur van ons clubhuis te betalen en evenementen te organiseren. Een klein deel wordt op onze spaarrekening gezet om onderhoud uit te voeren en te sparen voor onze befaamde lustrumevenement.