Een dagje op het grote water met Floris van der Berg en Ton Grundman

Onlangs ben ik nog dagje uitgenodigd om met Floor te gaan vissen.Je begrijpt wel dat je zo’n uitnodiging niet voorbij moet laten als je eens een keer grote vissen wil vangen. Dus op een koude maar mooie dag met Floris mee en ja hoor in het begin dachten we dat wordt niets maar door de stekken kennis van Floor en door veel te verkassen was het toch raak een prachtige baars een persoonlijkrecord 52 cm.

Verder die dag  nog wel wat kleine baars gevangen maar niet meer die giganten, Floris had nog wel wat grote baarzen en diverse snoekbaarzen.

Verder was de lunch weer prima verzorgd  door onze gids grote klasse dat heb je wel nodig op zo,n dag om weer op krachten te komen. Al met al weer een geweldig dagje op het water goed voor herhaling. Hieronder nog wat plaatjes

 

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.