Club Uitje naar De Ronde Bleek!

Wanneer:
maart 18, 2015 @ 06:00 – 19:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2015-03-18T06:00:00+01:00
2015-03-18T19:00:00+01:00

CLUB UITJE ,VISSEN OP DE RONDEBLEEK !!

Beste vliegvissers ,

hier bericht van uit de feest commissie ,het lijkt ons leuk om weer eens een club uitje te organiseren en dit maal op de Rondebleek in Sterksel.
Wij willen graag weten of er animo voor is en wie er allemaal mee willen gaan ,je kan je aan melden op mijn e-mail adres robbaks1980@gmail.com aanmelden kan tot 6 maart ,als de aanmeldingen zijn ontvangen stuur ik nog een mail ter bevestiging met hoeveel we uit eindelijk gaan ,dan kan ik op tijd reserveren ,graag alleen reageren als je mee gaat !!

Hier onder vinden jullie alle informatie :

AFSPREEK PUNT : parkeerplaats tegenover de club

TIJD : 6.00

DATUM : woensdag 18 maart

ADRES : (148km / 1uur en 38min onderweg)

Ronde Bleek 2a
6029 PE
Sterksel
+31613230690

WEBSITE : http://derondebleek.nl/vliegvissen/

OM TE VISSEN KAN ER VOOR VERSCHILLENDE MANIEREN GEKOZEN WORDEN

Met een vlot
De Ronde Bleek om de zeer comfortabele vlotten die er te huur zijn (klik hier voor de actuele prijzen). De vlotten op de Ronde Bleek zijn zeer stabiel en uitermate geschikt om met maximaal 2 personen vanaf te vissen. Het vlot is voorzien van een electromotor waar men zich comfortabel kan verplaatsen over de plas, zonder de rust te verstoren. Leuk om te vermelden is dat de mensen die een lege accu hebben op het einde van de dag door het vele varen, meestal degenen zijn die de minste vis hebben gevangen. Op het vlot zijn ankers aanwezig, zodat je stabiel op een vaste plek kunt blijven, en deze plekken goed af kunt vissen. Ook is er een knooploos schepnet aanwezig op de vlotten, en een metalen pin om eventueel vissen uit hun lijden te verlossen. Ook kunt u vanuit de kantine plastic klapstoelen meenemen, zodat u uit kunt rusten na een heftige dril van één van de grote forellen.

Met bellyboat
Het vliegvismeer is uitermate geschikt voor het vissen met de bellyboat. Beschikt u zelf niet over een bellyboat, dan is deze tegen een kleine vergoeding te huur (inclusief flippers en knooploos net). Kijk voor de actuele prijzen op onze Prijzen pagina.

Op de Ronde Bleek hebben we een mooie in -en uitstap plaats voor bellyboaten gemaakt, vooraan bij de steiger voor de pontons. Let er wel op dat het meer een zandafgraving is, en daardoor op sommige plaatsen steile en zeer onveilige oevers heeft. In -en uitstappen is dus alleen toegestaan op de daarvoor ingerichte plaats.

Bookmark de permalink.