Cuba avondje met Piet de Ruiter

Voor Voor hen die het gemist hebben een kleine impressie.

Piet de Ruiter heeft afgelopen clubavond ( 25-10-2011 ) een lezing gegeven over de  vliegvis mogenlijkheden in Cuba. Samen met twee van zijn vismaten die bij tijd en wijle ook het woord namen heeft Piet denk ik een goed beeld geschetst van de mogenlijkheden aldaar.

 

Cuba kwam op mij in het verleden altijd een beetje over als een bestemming waar je het geluk echt aan je zijde moet hebben om in de vis te komen. Dat beeld is nu anders. De boten en gidsen zagen er zeer profi uit. Bonefish ,Tarpon tot 130 pond, Cuda’s Jack’s en Giant Trevally alles is mogenlijk! Wat ik van de accomodatie gezien heb ben ik bang dat ik me er best zou kunnen vermaken. Oké 3000 Eutjes voor een trippie van 10 dagen uit en thuis (6 volledige dagen) vissen met boot en gids blijft een bom duiten. Maar als je het afzet tegen de huidige prijzen in de states is het een steal! Al met al leuk om even aan geroken te hebben. En wie weet ooit!!! Jan Bernard heeft deze avond toch maar mooi voor ons geregeld en gesponsord met 3 overheerlijke flessen wijn voor voor Piet en zijn mannen en daar zijn wij hem zéér dankbaar voor. Henk Hirschmann had de ballen met pindasaus van zijn tante uit Jakarta ook weer prima voor elkaar. Kan ik natuurlijk ook niet om Bart heen die ons samen met zijn meisie El wéér eens uit de digitale stront heeft getrokken. Bedankt Bart!! Al met al denk ik dat we kunnen spreken van een zéér geslaagde avond. Hieronder wat plaatjes van de avond.

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.