Vissen in de Schwarza van 27 t/m 30 mei 2011, met de Club

Vrijdagmorgen in alle vroegte vertrokken, reis zonder problemen verlopen en aan het eind van de ochtend kwamen wij aan bij het hotel.

Na de vaste rituelen, inchecken, tassen naar de kamers, wat drinken, eten etc. zijn  wij aan het begin van de middag naar de plaatselijke forellenkweker gegaan om  de nodige vergunningen te kopen. ’s-Middags zijn we in kleine groepjes gaan vissen en hebben
ook de 1e forellen gevangen. Zaterdag hebben we de hele dag gevist en de eerste drie
hebben achter de kwekerij gevist en daar enorme forellen gevangen van boven de
70 cm. Zondag hebben de andere daar gevist en ook grote forellen gevangen. Er is echter ook veel andere vis gevangen, zeg maar de normale maat. Als je vist in de Schwarza is niet alleen de rivier prachtig maar ook de natuur langs de rivier. Wij hebben mazzel gehad met het weer, dat was redelijk mooi.
Het enige minpuntje was dat de waterstand behoorlijk laag was (dit was vóór de
geweldige natte zomer), waardoor de rivier op sommige plaatsen smal en ondiep
was. Maandag, de laatste dag, hebben wij gevist tot ong. 14.00 uur. Daarna de spullen opgehaald in het hotel het de terugreis aangevangen naar huis, waar wij in de avond aankwamen. Dinsdagavond weer naar de club om nog na te praten over de hele gezellig visdagen in Duitsland en tot de conclusie gekomen dat e.e.a. weervoor herhaling vatbaar is.

Hier onder wat eerste plaatjes en een foto filmpje!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Bart Remmerswaal

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.