Sander Emans stelt zich voor

 

 

 

Hallo allemaal,

Ik ben Sander Emans, woon al een tijdje in Zoetermeer en vis er ook regelmatig. Over het algemeen vis ik op roofvis (baars, snoek) met de spin hengel. Voor een vakantie naar Noorwegen had ik een beginners vliegvis setje gekocht. Vervolgens stond het te verstoffen in de kast, tot een maat van me met een vlieghengel aan kwam zetten en ik moest het van hem proberen. De volgende dag greep ik naar mijn set en ging verder oefenen met mijn maat. Na een tijdje ging het al een stuk beter, 10 meter in plaats van 5 meter. Op een gegeven moment kwam ik een vliegvisser tegen en we raakte aan de praat. Hij had het over een vliegvis vereniging bij de noord-A, vervolgens was ik het helemaal vergeten over de vereniging tot ik een andere vliegvisser tegen kwam en er ook over begon. Dat was de tweede, bij de derde was het zover. Ik ga toch maar eens kijken bij die vereniging.

 

Een keer langs komen en je blijf gelijk plakken. Komt het door de lijm die ze daar gebruiken of is het de gezelligheid die er is. Inmiddels ben ik ook al begonnen met binden en mijn doosjes puilen al uit met streamers voor de snoek en de baars maar ook voor de rest van de vissen.

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.