Verslag viswedstrijd

Afgelopen Dinsdag 29-05-2012 was het weer zover. De jaarlijkse viswedstrijd! Ook deze maal een breed deelnemersveld.

Mailing was een beetje mis gegaan anders hadden er waarschijnlijk nog meer leden geweest. Het weer zat lekker mee. We konden comfortabel vissen want de weergoden waren ons gunstig gezind.  Aanvankelijk zag het er naar uit dat het een taaie avond zou worden. Maar na de eerste kleine Baarsjes werd er hier en daar een mooie Voorn gevangen en zelfs een heuse Brasem. We hadden geluk dat Ron met zijn schouder een beetje in de lappenmand zat, als Ron in vorm is word het n.l.  lastig om in de prijzen te vallen voor de andere deelnemers. Om het kort te houden Henk Hirschman was aan het eind van de avond spekkoper met 3 vissen waarvan een Brasem. Daarmee versloeg hij Albert die er ook 3 had maar qua formaat zijn meerdere moest erkennen aan Henk. Marcootje van Beek zag ik ook nog een mooie Brasem naar binnen slepen. Zelf had ik een Voorn en een klein Baarsje. Voor de rest had ierdreen wel 1 of 2 visjes. Al met al een geslaagde avond. Zie de plaatjes hieronder:

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.