Lekker club/voetbalavondje

 

 

 

Dinsdag avond ik kijk er elke week naar uit. 19.00 uur pikt Marco me meestal op en dan gaan we weer lekker cluppen. Aangezien het EK voetballen bezig is zou het waarschijnlijk geen top avond worden.In de zomermaanden gaan we meestal ff een hengeltje uitgooien. Ik dacht laat ik eens gek doen een mijn streamerhengeltje meenemen. Zo gezegd zo gedaan #7tje  opgetuigd, bucktail streamertje oranje/geel,  spinstangetje van Carl er voor ( bestel ze snel bij Carl zijn echt super ) 35/100ste level leadertje van 1 ½ meter  en klaar is Clara. Na een  45 minuten vissen zag ik deze rakker mijn streamer volgen tot vlak bij de kant. Aangezien ik mijn streamertje bijna binnen had kon ik niet veel anders meer dan hem naar de bodem te laten dwarrelen en hem nog 2 kleine stripjes geven. Dat vond deze snoek niet leuk en greep mijn streamertje in zijn kladden. Dat vond ik nu juist wel weer leuk en gaf een flike ruk met mijn lijnhand terwijl ik de hengel lifte (heet stripstrike ) en zo kon het gebeuren dat ik 5 minuten later met een leuke snoek (ongeveer 80 cm op de foto kon ) En zo eindigde deze avond met 1-0 voor Tedje tegen de Snoeken. Wat mij betreft toch een top avond!

Greetz Ted

 

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.