Dennis Minnaar steld zich voor

 

 

 

Hallo allemaal,

Ik wou beginnen met mijzelf voor te stellen,mijn naam is Dennis Minnaar en ik woon ongeveer dertig jaar in Zoetermeer.Het was een jaar of vijf geleden toen ik voor het eerst met vliegvissen in aanraking kwam. Ik liep of fietste op de Seghwaertse weg en zag twee heren die stonden te vliegvissen.Een van de heren bleek later toen ik via hem informatie had gekregen over de Zoetermeerse vliegvisvereniging en daar eens had rondgekeken ons aller Gertjan Uileman te zijn.Vlak daarna had ik zo een goedkoop vliegvissetje gekocht bij de lokale dierenspeciaalzaak. Flink oefenen was het toen. Bij dat setje zaten ook wat vliegjes waarmee ik driftig aan het (vissen) sloeg.

Ik kwam na een aantal dagen dezelfde meneer weer tegen die mij het een en ander uitlegde over het vliegvissen en over Weightforward. Dezelfde meneer(Gertjan bleek later dus)zag mijn setje en de vlieg waarmee ik druk aan het proberen was en vertelde me dat die vlieg het niet zo goed zou doen op dit water en gaf me een zwart bromvliegje uit zijn goed gevulde vliegendoos.Met deze vlieg ving ik dezelfde dag mijn eerste paar vissen aan de vlieg wat ik natuurlijk schitterend vond.Omdat ik zelf autistisch ben heb ik altijd moeite om mij te concentreren wat behoorlijk lastig is met bijvoorbeeld het binden maar tot mijn grote verassing viel dit reuze mee en durf ik wel te beweren dat het heel behoorlijk gaat.Helaas heb ik niet zoveel over het vliegvissen zelf te melden omdat ik nog niet echt veel heb meegemaakt op dit gebied. Wel heb ik mijn leven lang op andere manieren gevist en soms wel leuke vangsten meegemaakt.Ik woon sinds 2011 samen met Kim en dat gaat heel erg goed zo goed zelfs dat we gaan trouwen in 2014 als alles goed gaat hopen we. We hebben 5 katten en 2 honden, en nog meer hobbies natuurlijk waaronder (vlieg)vissen fotografie met de pc bezig zijn en natuurlijk vliegbinden.Voor de rest heb ik niet zoveel te vertellen eigenlijk dus laat ik het hierbij.Tot ziens bij Weight Forward hoop ik

groeten van Dennis Minnaar

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.