Erik de Noorman

Erik de Noorman

 

 

 

Het stond al weer een tijdje vast, we hadden Erik de Noorman uitgenodigd om een avondje te komen voorbinden op ons cluppie. Thema binden met “ huishoudelijke “ materialen . Erik staat bekend om zijn “no noncence” patronen.  Goed vangende vliegen gebonden met materiaal dat om en rond het huis te verkrijgen is. Denk daar bij aan latex handschoenen, golfballen, fluo schoenveters, lametta, CD hoesjes, Snollensprei enz.enz. Dat die materialen een fractie kosten van de prijs die je voor soortgelijk materiaal in de hengelsportzaak moet neertellen is een publiek geheim. Voor iedereen zaten er een paar “eyeopeners” bij. Ook werd weer eens het nut vande koffiebonenmaler op de bindtafel uitgelegd. Al met al een zéér geslaagde avond. Hieronder wat plaatjes van deze leuke avond.

 Natuurlijk nog even Henk Hirschmann bedanken voor de ballen, ze waren weer heerlijk!

 Hier verstopt Albert de laatste.

Ook Bart natuurlijk weer voor de techniek.

Hieronder weer wat afbeeldingen van de gebonden vliegen.

Sedge emerger

Sedge nymph

Sedge

Bibio

Vlokreeftje

Snollensprei streamer

Garnaaltje

Snollensprei Snoekstreamer

 

 

Ted

 

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.