Ze zitten er nog.

Het is 14 mei en het is de laatste dagen eindelijk wat warmer geworden dus tijd om het weer eens op de Noord Aa te proberen. Vroeg opgestaan en om 06.15 uur stond ik in het water. Dat viel wat tegen, koud. Het zou droog zijn , maar er vielen een paar druppeltjes. Gelukkig snel droog en toen verdween ook de regenboog.

Ze zitten er nog1

Ik ben begonnen bij de tweede ballenlijn in de buitenbak. Er zijn daar twee nieuwe dammetjes van steen gemaakt. Ik denk dat je er naar toe kunt lopen. Niet gedaan want ik stond aan de verkeerde kant van de ballenlijn en het water was koud en ik wilde echt geen nat pak. Na een half uurtje terug naar de eerste ballenlijn en ja hoor daar waren de vinnetjes. Dus er zit weer brasem aan de kant. Helaas was ik mijn zonnebril vergeten en dan zijn ze lastig te spotten. Zeker omdat er ook een kabbeltje op het water stond. Toen maar even naar de binnenbak, daar waaide het niet en na 3 worpjes was het raak. Een mooie grote, maar enigszins slome brasem. Fotootje gemaakt omdat het de eerste was en toen terug naar huis, croissantjes halen voor Moederdag.

Ze zitten er nog2

Wim Brummer

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.