Veiling Nieuwe Stijl

Een van de jaarlijkse activiteiten op onze Vliegvisclub Weight Forward is de veiling van vliegvisspulletjes.

Iedereen heeft wel vliegvisspulletjes dubbel of is erop uitgekeken en wil iets nieuws, om die leden van hun spulletjes af te helpen wordt er al jaren een veiling op de club gehouden. Echt een van de activiteiten om naar uit te kijken, zien wat anderen over hebben en als het naar je wens is er lekker op kunnen bieden.

De laatste jaren wordt dit evenement in goede banen geleid door onze voorzitter Ted Theisen in de rol van veilingmeester en Peter Meijerink in zijn eigen vertrouwde rol als penningmeester, hij plakt de stickers op de spullen en houd digitaal de bieders in de gaten. Ja als je bied sta je geregistreerd en pas na betaling is het gebodene je eigendom daar let Peter wel op.

Dit jaar dus ook weer een veiling alleen was er 1 ding anders, de penningmeester werd er zeker blij van.

Vanwege de corona gaat het bij bijna alle clubs financieel wel wat minder dus werd er bedacht dat de opbrengst niet aan de eigenaar maar aan de clubkas ten goede kwam. Het grappige is volgens mij dat je ziet dat er nog meer spullen worden aangeboden en dat de biedingen ook hoger worden.

Ja, nu komt wat je bied indirect weer bij je terug, er waren er zelfs die tegen zichzelf opbodenJ

Al met al een heel gezellige avond met een prima opkomst en zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer. Groetjes Harry Jansen

Dit bericht is geplaatst in verhalen. Bookmark de permalink.